Werken bij Pontis

De Pontis Onderwijsgroep is een van de grootste onderwijswerkgevers in de regio. Pontis is een betrouwbare werkgever en biedt medewerkers baanzekerheid en loopbaanperspectief. Ga je aan de slag bij Pontis, dan kom je in een warm bad. Je voelt je direct welkom, je collega’s staan voor je klaar en de sfeer is goed. Je werkt Samen (met een hoofdletter) aan de ontwikkeling van leerlingen. De persoonlijke aandacht en waardering die je collega’s leerlingen geven, geven ze ook aan jou.

“Als je jezelf wilt blijven ontwikkelen en aan de slag wilt in een eigentijdse, betrouwbare organisatie met betrokken collega’s, dan zit je bij de Pontis Onderwijsgroep goed.”

Het Regius College en het Trinitas College zijn eigentijdse en lerende organisaties, die continu in ontwikkeling zijn. Wij zoeken medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en hun ambities willen realiseren om hun vak naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Vacatures

Regius College
Meer informatie

Vacatures

Trinitas College Han Fortmann
Meer informatie

Vacatures

Trinitas College Johannes Bosco
Meer informatie

Vacatures

Pontis Onderwijsgroep
Meer informatie

Opleiden in de school

Opleiden in de school is een samenwerkingsproject van de lerarenopleidingen en enkele scholen voor voortgezet onderwijs in de regio. De Pontis scholen zijn officiële Academische Opleidingsscholen en zijn partners van de Academische Opleidingsschool Noord-Holland West (AONHW).

Als student

Kom je als student bij ons werken, dan beschouwen wij je als een volwaardige collega en betrekken je nauw bij de dagelijkse praktijk. We zoeken samen met jou naar een leeromgeving die past bij je opleiding, bij de school en bij je persoonlijke ambities. Onder leiding van professioneel geschoolde, gecertificeerde schoolopleiders en vakbegeleiders leer je op competentie- en praktijkgerichte wijze het vak van docent. Opleiden in de school draagt bij aan het creëren van een uitdagende leeromgeving voor jou als student, maar ook voor onze docenten.

Als docent

Het begeleiden van studenten levert een bijdrage aan de ontwikkeling van jou als docent en aan de ontwikkeling van de schoolorganisatie. Een opleidingsschool biedt de mogelijkheid tot kennisuitwisseling met studenten en opleidingsinstituten en geeft docenten mogelijkheden tot verbreding en verdieping van het docentschap.

Meer informatie? Klik hier voor de pagina Werken bij van het Regius College en hier voor het Trinitas College.