Werken bij Pontis

Onze Pontis scholen staan voor verbinding en vooruitgang in een stabiele en betekenisvolle onderwijsorganisatie. We bieden een hoge kwaliteit onderwijs, een breed aanbod en goede begeleiding van leerlingen.

Maar ook voor medewerkers is het een fijne werkplek. Ga je aan de slag bij ons dan kom je in een warm bad terecht. Je voelt je direct welkom, collega’s staan voor je klaar en de sfeer is goed. En waar wij vanuit Pontis faciliteren, is het natuurlijk de docent die inspireert, het onderwijs dat motiveert en vooral de leerling die leert. We staan voor constante ontwikkeling met meer maatwerk, flexibilisering en innovatie voor al onze medewerkers.

Zo zorgen we ervoor dat iedereen binnen Pontis kan groeien.

 

Bekijk onze vacatures

“Als je jezelf wilt blijven ontwikkelen en aan de slag wilt in een eigentijdse, betrouwbare organisatie met betrokken collega’s, dan zit je bij de Pontis Onderwijsgroep goed.”

Het Regius College en het Trinitas College zijn eigentijdse en lerende organisaties, die continu in ontwikkeling zijn. Wij zoeken medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en hun ambities willen realiseren om hun vak naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Opleiden in de school

Opleiden in de school is een samenwerkingsproject van de lerarenopleidingen en enkele scholen voor voortgezet onderwijs in de regio. De Pontis scholen zijn officiële Academische Opleidingsscholen en zijn partners van de Academische Opleidingsschool Noord-Holland West (AONHW).

Als student

Kom je als student bij ons werken, dan beschouwen wij je als een volwaardige collega en betrekken je nauw bij de dagelijkse praktijk. We zoeken samen met jou naar een leeromgeving die past bij je opleiding, bij de school en bij je persoonlijke ambities. Onder leiding van professioneel geschoolde, gecertificeerde schoolopleiders en vakbegeleiders leer je op competentie- en praktijkgerichte wijze het vak van docent. Opleiden in de school draagt bij aan het creëren van een uitdagende leeromgeving voor jou als student, maar ook voor onze docenten.

Als docent

Het begeleiden van studenten levert een bijdrage aan de ontwikkeling van jou als docent en aan de ontwikkeling van de schoolorganisatie. Een opleidingsschool biedt de mogelijkheid tot kennisuitwisseling met studenten en opleidingsinstituten en geeft docenten mogelijkheden tot verbreding en verdieping van het docentschap.